Март ще бъде месец на промяна за много зодии. Някои обаче

...
Март ще бъде месец на промяна за много зодии. Някои обаче
Коментари Харесай

Хороскопът на Тамара Глоба за всички зодии за март 2023-За Скорпионите финансовите въпроси ще излязат на преден план

Март ще бъде месец на смяна за доста зодии. Някои обаче ще бъдат тествани. Известният астролог Тамара Глоба даде прогноза за първия месец на пролетта и посъветва по какъв начин да не пропуснете щастието си на разнообразни знаци на зодиака.

Овен (21 март – 19 април)

За Овните първият пролетен месец на 2023 година ще бъде сложен интервал и това се отнася както за благосъстоянието, по този начин и за професионалната сфера и персоналните връзки. Много събития и вести ще бъдат непредвидими. Астрологът ви поучава да се стегнете и настойчиво да преодолявате всички проблеми и компликации. Тези проби ще ви закалят и ще ви дадат скъп опит.

Телец (20 април – 21 май)

Март ще е удобен за отдих – най-добре е Телците да възнамеряват отпуска за този месец. Трудолюбивите представители на знака могат да се оправят с всевъзможни задания, само че не забравяйте да почивате. В последна сметка ресурсите на тялото не са неограничени. Освен това, за тези, които отхвърлят да изоставен, опцията да се провиснал няма да бъде предоставена скоро.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Представителите на тази зодия през март 2023 година

ще бъдат изправени пред непрекъснати компликации и неприятни вести. Въпреки това, не се отчайвайте и отхвърляйте, тъй като доста скоро ще стартира светла линия от живота ви.

Рак (22 юни – 22 юли)

Срамежливите и нерешителни Раци могат да бъркат и заради това самотните представители на знака ще пропуснат любовта и щастието си. Ще ви бъде доста мъчно да установите персоналния си живот. Бъдете по-уверени в себе си и даже по-смели в някои обстановки и тогава ще можете да постигнете триумф на любовния фронт.

Лъв (23 юли – 22 август)

Упоритите, решителни и дейни Лъвове ще имат шанс през март. Пролетното слънце ще разсъни вяра за най-хубавото. Действайте, не губете скъпото си време. Тамара Глоба поучава представителите на знака да се заемат с най-сложните и огромни каузи и планове – ще съумеете.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите през март ненадейно ще открият отлични дипломатически умения и ще блеснат в договарянията. Благодарение на гения да убеждаваш и да приказваш красиво, ще постигнеш мечтаните резултати и ще се гордееш същински със себе си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За Везните март ще бъде време на професионални достижения. Сега не е време за отмора, насочете цялата си сила към работа и значими планове. Всички ваши старания несъмнено ще се изплатят и ще ви бъдат потребни в близко бъдеще, твърди Тамара Глоба. Основното нещо – не пропускайте опцията на това прелестно време.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

За Скорпионите финансовите въпроси ще излязат на напред във времето през март. Ще можете да намерите нови способи да печелите пари. Внимавайте обаче да не поемате ненужни опасности. В последна сметка е изцяло допустимо измамници и недоброжелатели да бъдат до вас по това време.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелците март ще бъде двузначен месец – ще има както възходи, по този начин и падения. Едва до края на месеца, през третото десетдневие на март, обстановката ще се стабилизира. Тогава ще разберете по какъв начин и в каква посока би трябвало да действате.

Козирог (22 декември – 19 януари)

За Козирозите началото на пролетта ще бъде обещаващ интервал във всички сфери на живота. Не се опитвайте обаче да решавате и вършиме всичко едновременно. Действайте последователно и по приоритет. Оставете всички второстепенни въпроси за по-късно.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите през март 2023 година ще би трябвало да се движат повече и да се опитат да вървят решително към задачите си. Игнорирайте дребните неприятности и спънки. Не позволявайте на незначителни проблеми да ви обезпокоят, вървете решително към задачата си.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите началото на пролетта на 2023 година няма да е най-лесното време. Тамара Глоба предлага да очертаете явен проект за деяние и да го следвате ясно. Упоритостта и вярата в личните ви качества ще ви оказват помощ да преодолеете трудностите през този интервал, този, който работи, ще може да промени обстановката към по-добро.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР